De Dorfbahn

In nog geen tien minuten brengt de Dorfbahn u vanuit Königsleiten nagenoeg op de top van de Königsleitenspitze, waar u de pistes voor het uitkiezen heeft. Uiteraard is de hoge ligging van Königsleiten een groot pluspunt voor een skigebied: ook direct vanuit het dorp kunt u de piste op. Bovendien kunt u, eventueel met behulp van kunstsneeuw, skiën tot in het voorjaar.

Hoogste ski-dorp

Als hoogste ski-dorp van de Zillertal Arena biedt Königsleiten perfecte omstandigheiden voor ski-plezier. Met 143 kilometers aan pistes en 52 moderne kabelbanen en liften, is de Zillertal Arena het grootste skigebied in het Zillertal.

Skischool

Voor degene die wil leren skiën, is altijd nog wel een plekje vrij in de skischool. Maar ook de gevorderde skiërs kunnen hier terecht om hun techniek te verbeteren, of simpelweg om onder begeleiding het ski-gevoel weer te krijgen. Voor het huren van uw uitrusting kunt u op meerdere plekken in Königsleiten terecht.

Er is nog meer dan skiën!

Wat zou een wintersportvakantie zijn zonder de après-ski? Voor de feestgangers is dat geen optie en gelukkig heeft Königsleiten ook voor hen van alles te bieden: er zijn meerdere ski-hutten en après-ski bars. Leuke sportive activiteiten naast het skiën zijn er ook; wat dacht u bijvoorbeeld van langlaufen, een fakkelwandeling of in volle vaart een berg naar beneden rodelen? Voor elk wat wils!