Residenz Königsleiten – Appartementen in de Zillertal Arena

Geniet van het uitzicht, de frisse berglucht en nog veel meer in almdorp Königsleiten! Het royale, in 2011 nieuw gebouwde complex bestaat uit elf appartementen van tussen de 60 m² en 100 m². Het heeft een geweldige ligging, direct aan de piste en middenin het dorp. Zo wandelt u binnen drie minuten naar de supermarkt. Ook kunt u heerlijk buiten zitten, want alle appartementen hebben een terras of balkon. Dat heet vakantie!

Het huis

Elk appartement heeft twee badkamers en afhankelijk van de grootte van het appartement zijn er twee tot vier slaapkamers. Bij elk appartement horen twee parkeerplaatsen in de garage, vanwaar een moderne lift u naar de voordeur van uw appartement kan brengen.

Almdorp Königsleiten

Königsleiten ligt op 1.600 meter hoogte in het prachtige Zillertal. Dit geeft u in zowel het zomer- als winterseizoen vele mogelijkheden voor een heerlijke, afwisselende vakantie. ’s Zomers is het dorp een ideaal uitangspunt voor het maken van vele wandel- en/of fietstochten. Op een steenworp afstand ligt een stuwmeer -de Durlassboden Staussee- dat zich perfect leent voor bijvoorbeeld zwemmen, surfen of zeilen. Ook voor een wintersportvakantie is het in en rondom Königsleiten uitstekend toeven. Zo zijn er pistes voor de deur en meerdere eet- en après-ski mogelijkheden.

Een vakantie bij de familie Obermoser in Königsleiten is goed bekeken! We bieden:

  • Het 4-sterren Hotel Königsleiten Vital Alpin
  • Residenz Königsleiten - Appartementen
  • Asten-Hütten - Vakantiewoningen
  • Pinzgauer Höhe - Appartementenen en B&B
  • Skischool Königsleiten
  • Een vakantieclub dat vele activiteiten biedt